CONSERVATORI PROFESSIONAL DE MÚSICA ESCOLA DE MÚSICA I DANSA PARE AULÍ DE FELANITX
CONSERVATORI PROFESSIONAL DE MÚSICAESCOLA DE MÚSICA I DANSA PARE AULÍ DE FELANITX

 

CHOPIN SESSIONS 2019

 

 

 

 

Benvinguts a "Chopin Sessions 2019 Masterclasses and Concerts", un esdeveniment dedicat a joves professionals de piano que cerquin ser aconsellats per professors reconeguts. En aquesta edició, han acceptat la nostra invitació:

 

JACQUES  ROUVIER    (Universität Mozarteum Salzburg, Àustria)

PIOTR  MACHNIK    (Academy of Music in Kraków, Polònia)

MICHAL  BIALK    (Vienna Music Space, Dalian, Xina)

 

 

1. UBICACIÓ I DATES

 

Chopin Sessions 2019 tindrà lloc a Felanitx, Mallorca, en el CONSERVATORI PROFESSIONAL DE MUSICA DE FELANITX (Rector Planes 38, 07200 Felanitx).

 

Chopin Sessions començarà el 23 d'abril a les 9:00 hores I conclourà amb el 28 d'abril.

Les dates d'arribada i sortida per als participants són:

                –  arribada          –  22 d'abril (Dilluns)

                –  sortida             –  29 d'abril (Dilluns)

 

 

2.  TERMES DE PARTICIPACIÓ I CONDICIONS GENERALS

 

a)  El preu de participació es de 550 euros i inclou:

 

-     6 classes (de 50 minuts) 2 amb cada un dels tres professors de piano

-     participació en almenys un dels concerts organitzats durant la sessió 

-     facilitats per poder practicar

-     certificat de participació a Chopin Sessions 2019

 

b)  Els participants podran demanar classes extres amb qualsevol dels tres professors. El preu de cada una d'aquestes classes és de 100€. La sol·licitud de les lliçons addicionals s'ha d'incloure en el formulari d'inscripció / correu electrònic; No obstant això, en cas de gran demanda, els organitzadors es reserven el dret de limitar la quantitat disponible lliçons.

 

c) El repertori per a les classes hauria de comptar, com a mínim, amb 30 minuts de treballs per a piano sol situats entre el barroc i el segle XX.

 

d) El nombre de participants actius és limitat; No hi ha límit; La selecció dels participants es basarà en el nivell artístic i pianístic que presentin segons les gravacions. En cas que el nivell de molts dels participants sigui similar, l'ordre d'inscripció es tindrá en compte.

 

e)  Procés d'inscripció:

 

-     els interessats hauran d'enviar un correu electrònic a chopinsessions@musicafelanitx.org adjuntant el formulari d'inscripció* i un enllaç d'una gravació abans del 1 de març de 2019

-     Abans del 5 de març els candidats rebran un correu on se'ls informarà si han estat o no                        acceptats

 

*  Per un millor resultat, utilitzeu Adobe Acrobat Reader (descàrrega gratuïta  per    Win/Mac/iOS/Android)

 

Gravació del participant

 

-     la gravació (d'àudio o vídeo) ha de ser d'uns 7-15 minuts de duració i ha de contenir una o varies peçes d'un reconegut compositor clàssic

-     S'ha d'enviar en format digital

-     Ha de ser de bona qualitat (per favor, utilitzeu un format sense comprimir o poc comprimit)

-     Els arxius s'han de pujar a través d'un servei de hosting (com per exemple Youtube o WeTransfer); I el correu d'inscripció ha de contenir l'enllaç per a la descàrrega. Si tenen algún dubte de com pujar els arxius, poden consultar les instruccions Com enviar-nos arxius” (“How to send us files”)

 

f)  Condicions d'abonament

 

No es requereix cap fiança ni pagament per adelantat. L'import s'abonarà íntegrament en efectiu el primer dia de la masterclass.

 

g)  Viatge I allotjament

 

Els participants s'hauran de fer càrreg de totes les despeses d'arribada i estada a Felanitx (transport, hotel, dieta i assegurança).

Si els participants ho desitgen, els organitzadors s'ofereixen per aconsellar-los, en termes d'allotjament i desplaçaments des de i fins a Felanitx.

 

INTUROTEL ofereix als participants de CHOPIN SESSIONS i acompanyants un descompte en hotels a INTUROTEL ESMERALDA PARK (3 *) i INTUROTEL CALA ESMERALDA (4 * +). Els hotels estan situats a Cala d'Or, a uns 15 km del Conservatori de Felanitx. Aquesta opció es dirigeix ​​principalment als participants que condueixen els seus cotxes propis / llogats.

https://www.inturotel.com/

 

 

3.  CONDICIONS ESPECIALS PER A PARTICIPANTS MENORS D'EDAT

 

En cas de que el participant sigui menor d'edat, la mare, el pare o el tutor legal, haurà de consentir que el Conservatori Professional de Música de Felanitx no assumeix cap responsabilitat de fer-se càrreg del citat participant. Es vol fer referència, en particular, al comportament fora dels horaris de classe i de les aules a on s'impartiràn els cursos. La mare, el pare o el tutor legal será responsable de qualsevol desperfecte causat per el participant menor d'edat.

 

 

4.  RESPONSABILITAT

 

La participació a les Chopin Sessions s'efectuarà baix la responsabilitat del participant. Així mateix, la responsabilitat de qualsevol desperfecte causat pel participant recaurà sobre ell mateix.

 

 

5.  CLÁUSULA DE DIVISIBILITAT

 

En cas de que algún d'aquests termes I condicions fos o arribàs a ser jurídicament nul·la o ineficaç, la vigència de les demés disposicions no es veurà afectada. En aquest cas, aquesta disposició serà substituïda per un altra el més similar als termes inicials.

ENLACE

 

 

 

 

 

Chopin Sessions 2019

 

 

 

 

www.visitportocolom.com

 

Benvenidos a Felanitx (Castellano).pdf
Documento Adobe Acrobat [404.2 KB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© FUNDACIÓ FELANITX PER A LA MÚSICA I LES ARTS ESCÈNIQUES

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.